H A Z I Q A H


ENTRY SHE FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW

alhamdulillah , i've won !
ASSALAMMUALAIKUM

hey yuollsss . sihat ? 
fyi , aku tengah buat preparation utk mid-year test . cukuplah sekali math aku failed . kalinih target aku 6A's . math dengan BI  aku target B jeh . 


okay , bukan pasal midyear test aku yg aku nak stoory dengan korang . act aku nih mmg suka sangaat masuk contest . tak kisah lah contest ke giveaway ke cabutan bertuah ke apa keh . main tibaaaii jeh aku nih . asalkan syarat tak merapu , aku okaay jeh .


and now aku tengah kecewaaa sebab kalah dalam contest nazihah . hadiah dia pencilcase woo . ya allah . bila aku tau yg aku nih layaak menang hadiah tuh dah melompat weh :3
but , yaa . rezeki bukan hak aku :(


then , aku tau yg aku MENANG contest yg aku menang nih contest faqihah dengan hanis . act , lacky draww ~


nak link post : SINI


nak bukti : 




alhamdulillah :D

1 comment[s] | back to top