H A Z I Q A H


ENTRY SHE FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM NEWER OLDER +FOLLOW

Assalammualaikum

awak, awak sayang saya lagi tak ? jujur awak, saya ni siapa dalam hati awak ? orang yg awak sayang mcm dulu ? ex ? kawan ? perempuan yg paling awak menyampah sekali ? perempuan yg dah kusut-masaikan hidup awak ? perempuan yg suka kacau awak yg sekarang ni tengah dalam plan nak jadikan someone tu awek baru ? apa awak ? cakap ?! 

saya hormatkan awak yg tengah tunggu hari nak exam. tapi saya dah taktahan sangat awak. taktahan sangat. saya ni duk memendam rasa wakk . saya ni yg duk asyik sedapkan hati sendiri bila fikirkan yg bukan-bukan pasal awak. saya yang asyik harap apa yg saya fikirkan tu bukan realiti semata. 

awak, saya yg tengah fikirkan awak adalah orang yg awak rindu setiap hari ? kalau ye kenapa awak tanak reply txt saya ? kalau takda credit kenapa tanak angkat jugak call saya ? kenapa ?!

stop buat saya serba tak kena. berhenti buat saya tertanya-tanya. saya benci perasaan ni. perasaan ni buat hidup saya celaru. buat saya hilang fokus. buat saya hilang diri saya yang dulu. arghhhhhh ! tension tautaaaakkkk ?! awak kat sana duk happy sengih sampai terserlah gigi putih awak sedangkan saya garu-garu kelapa yg tengah kusut ibarat budak yg kene selesaikan soalan exam phD . faham tak ?!

jujurlah awak

0 comment[s] | back to top